Oferte locuri de munca top

Proiecte de peste 1 mld de lei in municipiul Constanta

Edilii municipiului Constanța au aprobat mai multe proiecte de investiții ce vizează îmbunătățirea infrastructurii sanitare și culturale.

Astfel au fost aprobați indicatorii tehnico-economici faza SF/DALI pentru trei importante obiective de investiţii, a căror valoare estimată depășește 1 miliard de lei.

Acestea sunt:

* Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei şi copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa”, cu o valoare totală de 872.342.461 lei cu TVA din care construții + montaj 464.094.948 lei cu TVA.

Acest obiectiv este nominalizat în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C12 – Sănătate, Investițiile 12.1 Infrastructură spitalicească publică nouă și 12.2 Echipamente și aparatură medicală.

Documentația tehnico-economica a fost aprobată de către Comisia Tehnico – Economică din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Cui va fi atribuit contractul de constructii de peste 3,6 mil euro

Contractul de prestări servicii de elaborare a documentației tehnico-economice a fost atribuit operatorului economic Innova Integration SRL.

* “Construire Pavilion Medical D+P+3E – Construcţie Pavilion Pneumologie III în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie”, cu o valoare totală de 118.660.674 lei cu TVA, din care construcții + montaj 68.648.497 lei cu TVA.

Documentația tehnic-economică a fost aprobată de către Comisia Tehnico – Economică din cadrul Consiliului Județean Constanța.

Contractul de prestări servicii de elaborare a documentației tehnico-economice a fost atribuit operatorului economic Van Project & Design SRL.

Finanțarea pentru acest obiectiv se va face de asemenea prin intermediul Programului Național de Redresare și Reziliență.

* Reabilitarea, amenajarea şi dotarea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Albatros Constanţa”, cu o valoare totală de 14.180.239 lei cu TVA din care Construcții + Montaj 11.657.009 lei cu TVA.

Teren pregatit pentru edificarea unui hipermarket

Prin atragerea de fonduri nerambursabile CJ Constanța își propune realizarea unei infrastructuri moderne care să contribuie la îmbunătățirea condițiilor din cadrul Centrului Școlare pentru Educație Incluzivă Albatros Constanța.

Serviciile de elaborare a documentației tehnico – economice faza SF/DALI au fost atribuite firmei Techmedia Electronics SRL.

Acest obiectiv de investiții este menționat în cadrul Strategiei de Dezvoltare Durabilă a județului Constanța pentru perioada 2021-2027.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus