Oferte locuri de munca top

Proiectarea drumului de legatura Uzina Ford – DX Craiova Pitesti

În cinci luni de la atribuirea contractului de proiectare ar urma să fie lansată licitația pentru execuția drumului de legătură care unește Uzina Ford de la Craiova de drumul expres Craiova – Pitești.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A, prin DRDP Craiova, a lansat procedura de achiziție publică pentru atribuirea acestui contract de proiectare.

Ministrul Transportului, Cătălin Drulă, a precizat: „Ca pași următori, după încheierea procedurii și semnarea contractului, proiectantul va realiza în 3 luni studiul de fezabilitate și în alte 2 luni proiectul tehnic detaliat. Ne mai rămâne ulterior doar să licităm și dăm în execuție proiectul final – deci nu vor exista întârzieri ale lucrărilor în teren, se va lucra din ziua 1 a contractului.”

Contractul prevede prestări servicii de proiectare constând în elaborare Studiu de Fezabilitate, Proiect tehnic de execuție inclusiv PAC, Detalii de execuție, asigurarea Asistenței Tehnice pe parcursul Execuției de lucrări și în perioada de garanție a lucrărilor executate pentru obiectivul de investiție „drum de legătură pentru sporirea capacității de trafic între DN6 (Zona Uzinei Ford) și drumul expres Craiova-Pitești (tronsonul 1)”, în două etape:

Etapa I – Studiu de fezabilitate, care include studiu de impact asupra mediului, de evaluare adecvată și altele

Etapa II – Elaborare proiect tehnic, cu detalii de execuție, pregătirea aplicației în scopul finanțării și asistență tehnică acordată beneficiarului.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.260.504 lei fără TVA.

Contractul va fi atribuit după criteriul ”cel mai bun raport calitate-preț”, în care prețul ofertei contează în proporție de 40%.

Ofertele pot fi depuse până în data de 8 septembrie 2021.

Proiectul este finanțat din fonduri ale Uniunii Europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus