Oferte locuri de munca top

Proiect de 93 de mil lei pentru reteaua de apa din Bucuresti

Consilierii generali ar putea adopta in sedinta din aceasta saptamana un proiect pentru reabilitarea retelei de apa din sud-vestul orasului.
Lucrarile constau in construirea de retele publice de apa si canalizare. Panza freatica din zona nu va mai fi compromisa de sistemele de alimentare cu apa neetanse.
Proiectul a fost estimat la 93 de milioane de lei si este finantat de la bugetul local al Primariei Bucuresti, din credite si surse de finantare europeana.
„Zona pe care este propusa investitia este strada Ghidigeni, tronsonul cuprins intre strazile Prelungirea Ghencea si Cramei situate in sectorul 5, Bucuresti si respectiv in comuna Bragadiru, judetul Ilfov, pe o lungime de 1,8 km. Pe strada Ghidigeni, tronsonul cuprins intre Prelungirea Ghencea si Nod Hidrotehnic Bragadiru exista in prezent trei apeducte, iar pe tronsonul de strada cuprins intre Nod Hidrotehnic Bragadiru si strada Cramei din comuna Bragadiru doua apeducte”, potrivit proiectului de hotarare, citat de administratie.ro.
Pe strada Ghidigeni nu exista conducta de serviciu pentru alimentare cu apa, alimentarea facandu-se prin intermediul puturilor de mica adancime.

Sus