Oferte locuri de munca top

Proiect de 58 mil euro, pregatit sa fie lansat in licitatie

Proiectul de investiții cu valoarea de 58 milioane de euro, ce vizează infrastructura de transport din municipiul Iași, urmează să fie aprobat de către consilierii locali.

Acest proiect vizează actualizarea indicatorilor tehnico – economici aferenți documentației pentru Modernizarea Depoului Dacia (tramvaie, troleibuze și autobuze electrice) plus zona de acces depou – pod peste pârâul Rediu, strada Strămoșilor și Rond Dacia.

Proiectul este în etapa D.T.A.C. (revizuit, actualizat și completat cu Obiectivele de Digitalizare finanțate prin programul PNRR – C10 – Fondul Local).

Valoarea totală a investiției este de 286.302.623 lei, inclusiv TVA, din care pentru Obiectivele de Digitalizare va fi alocată suma de 47.307.147.00 lei, inclusiv TVA.

Investiția pentru digitalizare va fi finanțată din fonduri europene nerambursabile prin PNRR, iar pentru 50 de milioane de euro primăria a contractat un credit de la BERD.

Licitația pentru atribuirea contractului de lucrări în vederea construirii noului depou nu a fost lansată deocamdată.

Modernizarea zonei de acces către depou Dacia implică modernizarea podului peste pârâul Rediu, modernizarea în integralitate a străzii Strămoșilor plus Rond Dacia și crearea unei stații intermodale, precum și pregătirea conectării sistemului de transport public cu noua linie de tramvai prevăzută pentru deservirea transportului public cu tramvaiul către zonele din est ale municipiului Iași.

Reevaluari ale ofertelor depuse pentru supervizarea extinderii unui aeroport

Pregătirea terenului, licitată

Până pe 10 august, Primăria municipiului Iași evaluează ofertele pentru demolarea actualului depou.

Pentru acest contract, în valoare estimată de peste 2,74 milioane lei, au depus oferte firmele: Sor Ad Building, Smz Impex, Bursa Recycling și Demo-Idil Construct SRL.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus