Oferte locuri de munca top

Proiect de 310 mil euro pentru rețele de apa-canal din Judetul Neamt

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Neamț a trecut de prima fază a analizei de eligibilitate a specialiștilor Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Proiectul, în valoare de 310 milioane de euro, este supus analizei, conform graficului Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Zilele trecute a avut loc o întâlnire între ministrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, conducerea Consiliului Județean și a Companiei Județene Apa Serv și s-a stabilit că proiectul depus de furnizorul de apă din Neamț în data de 25 ianuarie 2023 este, conform prevederilor procedurale, în etapa de evaluare, respectiv etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a declarat: „După evaluare și verificarea conformității administrative și a eligibilității, proiectul va intra în faza a doua, care presupune verificarea tehnică și financiară și sunt convins că vom aduce în județ peste 310 milioane de euro pe care îi vom investi în extinderea rețelelor de apă și apă uzată din orașele și comunele nemțene.

Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Neamț este esențial pentru zona noastră.“.

Contract de circa 37 mil euro, cu numai doua oferte

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus