Oferte locuri de munca top

Proiect de 20 de milioane de euro pentru Aeroportul Craiova

1398.jpg Regia Autonoma Aeroportul Craiova cauta constructor pentru proiectul de reabilitare a infrastructurii aeroportuare. Investitia a fost evaluata la aproximativ 20 de milioane de euro.
In cadrul proiectului se vor executa lucrari de reparatii la structura de beton pentru toata infrastructura de miscare, se va aplica un covor de mixturi asfaltice pe pista de aterizare – decolare, se va largi calea de rulare la 25 metri si se va mari platforma de imbarcare – debarcare de la doua locuri la opt locuri de parcare pentru aeronave de tip C. De asemenea se va realiza o instalatie balizaj CAT II, se va construi un post de transformare si se va realiza un sistem de canalizare nou, potrivit documentatiei proiectului.

Acest proiect este finantat prin Programul Operational Sectorial Transport 2007- 2013, Axa Prioritara 2 „Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii nationale de transport in scopul dezvoltarii unui sistem national durabil de transport”.

Durata lucrarilor a fost estimata la 12 luni de la data semnarii contractului de atribuire. Data limita pentru depunerea ofertelor de participare de catre cei interesati este 3 iunie.

Sus