Oferte locuri de munca top

Proiect de 160 mil euro pentru managementul deseurilor

Proiectul de 160 milioane de euro pentru realizarea sistemului de management integrat al deșeurilor din Județul Brașov a trecut de etapa aprobării indicatorilor tehnico-economici, faza studiu de fezabilitate.

Vicepreședintele CJ Brașov, Szenner Zoltan, a declarat: ”În paralel, lucrăm la obținerea avizelor și suntem deja în etapa a doua a realizării Planurilor Urbanistice Zonale. Am obținut deja o mare parte dintre avize, iar după finalizarea PUZ-urilor, vom putea finaliza și procedurile legate de obținerea celorlalte avize.”

Valoarea totală a proiectului este de 792,5 milioane de lei.

Finanţarea se va asigura prin două programe europene: Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (4.439.114 lei, sumă pentru care a fost aprobată deja finanţarea) şi Programul Dezvoltare Durabilă 2021-2027 (788.087.570 lei, bani pentru care va fi depusă cererea de finanţare).

Proiectul SMID va fi implementat de Consiliul Judeţean Braşov şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară ISO Mediu Braşov şi propune investiţii adaptate la nevoile judeţului, cele mai importante fiind trei instalaţii de gestionare a deşeurilor care vor fi construite la Rupea, Părău şi Măieruş.

Aproape 7 mii mp de spatii industriale noi, in autorizare

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus