Oferte locuri de munca top

Proiect aproape de finalizare: inundarea unei secțiuni de canal

Extinderea Canalului Panama, în Panama
Odată cu inundarea unei secțiuni de canal in Iunie 2015, au început testele pentru proiectul de extindere a canalului, deschiderea fiind programată peste 10 luni. Din 2011, Peri a livrat în jur de 1.100 de containere de cofraje si eșafodaje în Panama. Încă o data, compania și-a demonstrat capacitățile sale extraordinare de prestare a serviciilor, precum și capacitatea de a livra–în acest caz particular prin excelenta muncă în echipă a mai multor filiale.

Canalul Panama leagă Oceanul Atlantic de Oceanul Pacific, și este un canal cheie pentru comerțul maritim international: Aproximativ 6% din comerțul mondial cu bunuri trece prin Canalul Panama. Deschis în 1914, canalul a fost extins în ultimii ani. Două ecluze noi au fost construite: una la Atlantic, cealalta la Pacific; astfel canalul va putea fi traversat de nave container mai mari în viitor. Cu aproape 10 luni înainte de inaugurarea canalului, o parte a acestuia a fost testată. Doar 10% din proiect a mai ramas de finalizat.

Pentru PERI, acest lucru înseamnă, de asemenea, că cea mai mare comandă din istoria companiei de 45 de ani este acum aproape de sfârșit. Datorită complexității și dimensiunilor sale enorme proiectul a prezentat numeroase provocări semnificative in ceea ce privește inovatiile tehnice, logistica și asistenta de șantier. Cu toate acestea, cooperarea foarte strânsă și constructivă între diferitele filiale naționale PERI a avut o importanță deosebita în timpul acestui proiect gigantic. Cooperarea transnațională a inginerilor, specialiștilor de logistică și alți experți a jucat un rol-cheie în asigurarea succesului proiectului.

untitled

Cu aproximativ 10 luni înainte de deschiderea programată, primele secțiuni extinse de testare ale Canalului Panama au fost inundate. Pentru PERI, acest lucru înseamnă de asemenea că mega-proiectul va fi finalizat în curând.

(Photo: PERI GmbH)

 

 

Beneficiar

Autoridad del Canal de Panama (ACP)

Contractant

Grupo Unidos Por el Canal, SA (GUPC) Joint Venture

(Sacyr Vallehermoso, Spain; Impregilo, Italy; Jan De Nul, Belgium and Cusa, Panama)

Asistenta de santier

PERI Panama, PERI Spain and PERI Weissenhorn/Germany

Sus