Oferte locuri de munca top

Profit în creştere cu 7% pentru Sonae Sierra după primele trei luni

ParkLake -Food Court ViewDezvoltatorul de centre comerciale Sonae Sierra a înregistrat un profit net de 12,6 milioane de euro în primele trei luni ale anului, în creştere cu 7% faţă de 11,8 milioane euro în primele trei luni din 2014.

Veniturile din chiriile din Europa au crescut cu 4% în intervalul ianuarie-martie 2015 faţă de 2014, cu 4,6% creştere în Portugalia şi 6,3% în Italia.  Pe piaţa braziliană Sonae Sierra a înregistrat o creştere de peste 9%.

Rata de ocupare a spaţiilor deţinute de Sonae Sierra este a fost de 95,8% în creştere cu peste un procent faţă de gradul de ocupare de la începutul anului trecut.

“Primele trei luni din 2015 au confirmat trendul de revenire de pe piaţa europeană pe măsură ce performanţa noastră operaţională e în creştere susţinută, cu un impact direct asupra veniturilor din chirii. Continuăm să investim în creşterea proprietăţilor, un exemplu recent fiind remodelarea centrului Vasco Da Gama, unul dintre cele mai importante din portofoliul din Portugalia.”, a declarat Fernando Guedes de Oliveira, CEO al Sonae Sierra.

Sonae Sierra deţine în România River Plaza Mall din Râmnicu Vâlcea şi are în dezvoltare  trei proiecte de centre comerciale în Bucureşti, Craiova şi Ploieşti.

Valoarea globală a portofoliului companiei depăşeşte 6 miliarde de euro, potrivit  datelor furnizate de reprezentanţii Sonae Sierra.

Sus