Oferte locuri de munca top

Producatorii de energie electrica verde trebuie sa declare energia produsa

Se apropie termenul limită pentru transmiterea machetei prin care este declarată energia electrică produsă din surse regenerabile de energie (E-SRE), cu sau fără acreditare pentru schema de sprijin prin certificate verzi. Obligația este valabilă pentru toți producătorii de E-SRE.

Raportarea E-SRE produsă se realizează prin completarea datelor în Macheta ESRE_tranzEE care se găsește în portalul ANRE. Termenul de transmitere este 15 februarie 2020.

Pentru operatorii economici care nu au completat și transmis machetele pentru unul din trimestrele anului 2019, se va completa macheta anuală – Macheta ESRE_tranzEE anuală, disponibilă pe site-ul ANRE de la secțiunea: Energie Electrică / Legislație / Machete / Machete E-SRE / Machete monitorizare E-SRE pentru anul 2019 / Macheta E-SRE_tranzEE – Macheta privind E-SRE produsă (se completează de toți producătorii de E-SRE cu sau fără acreditare pentru schema de sprijin prin CV).

După completare, Macheta va fi transmisă pentru operativitate şi pe adresa de email: sremonitorizare@anre.ro. Termenul de transmitere este 15 februarie 2020.

ANRE precizează că, după data limită de transmitere menționată, pentru operatorii economici care nu au transmis raportarea menționată în prezentul anunț, vor fi aplicate prevederile de la art. 93 alin. (1) pct. 7) din Legea nr. 123/2012 a energiei electrice și a gazelor naturale și cele ale art. 30 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 220/2008 pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei din surse regenerabile de energie.

 

 

 

Citiți și:

Ansamblu cu locuinte si spatii comerciale, aprobat in zona centrala a Bucurestiului

Peste 58 mii mp scd intr-o viitoare fabrica

Peste 12 mii mp de noi spatii de depozitare, in portofoliul unui cunoscut dezvoltator

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus