Oferte locuri de munca top

Producator de panouri termoizolante, preluat

Tranzacția prin care a fost preluat un producător de panouri termoizolante din spumă de polistiren extrudat a fost autorizată de către Consiliul Concurenței.

Astfel, Florin Sandu Andrei și Ionuț Rotaru au preluat compania Opal Technologies (acționar majoriat Tănăsescu Dumitru Dan).

Florin Sandu Andrei deține Grupul Andrei, ale cărui firme desfășoară activități, precum distribuția și comercializarea produselor petrochimice (Solexim Polymer SRL), importul și distribuția de materii prime și materiale auxiliare pentru industria prelucrării maselor plastice și comercializarea de materiale de construcții (Accendis Trading SRL), comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau online (Kembico Trading SRL), consultanță (Snaf Development SRL) și comercializarea de produse chimice pentru industria prelucrării maselor plastice (Vertigo Solutions SRL).

Pregatiri pentru construirea de noi spatii comerciale

Opal Technologies are ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții.

Anul trecut firma a realizat o cifră de afaceri de circa 102,13 milioane lei (+ 84% față de anul anterior) și un profit net de peste 5,84 milioane euro (+ 3%) cu un număr mediu de 102 angajați (+14%).

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Sus