Oferte locuri de munca top

Producator de beton, preluat de Holcim

Tranzacția prin care a fost preluat un producător de beton de către Holcim (România) SA. a fost autorizată de către Consiliul Concurenței. Autoritatea a considerat că această preluare nu ridică obstacole semnificative pe piața românească.

Astfel, a fost autorizată preluarea companiei producătoare de beton General Beton România SRL, deținută de investitori italieni (General Beton Triveneta și Impresa Tonon).

După preluare, noul director general al General Beton România SRL este Aurel Enuc,  care are mandat de un an, ce încetează pe 30 iunie 2023.

Sapte cladiri intr-un nou ansamblu din Bucuresti

General Beton România SRL a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 164,33 milioane lei (mai mare cu 2% față de cea din anul anterior) și un profit net de peste 14,47 milioane lei (-27%) cu un număr mediu de 164 de angajați.

Holcim, parte din grupul cu același nume, produce materiale de construcții, fiind specializată în producerea cimentului și betoanelor.

Grupul Holcim deține în România două fabrici de ciment, în Câmpulung (județul Argeș) şi în Aleşd (județul Bihor), o staţie de măcinare şi trei terminale de ciment la Turda (județul Cluj), Roman (județul Iași) și București, 19 stații ecologice de betoane, trei staţii de agregate și două staţii de lianţi speciali.

A fost aprobata edificarea unor cladiri cu peste 26 mii mp scd, in Capitala

General Beton este o companie activă pe piața producerii și comercializării de beton din România încă din anul 1998, deținând opt stații de betoane, amplasate în: Timișoara, Dumbrăvița (județul Timiș), Arad, Sibiu, Constanța, precum și în zona metropolitană a municipiului București, în Otopeni, Cernica și cartierul Militari.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Sus