Oferte locuri de munca top

“Pro Infrastructură”, prima asociaţie pentru promovarea infrastructurii

city-698616_640Prima asociaţie pentru promovarea infrastructurii din România a fost înfiinţată de cea mai mare comunitate online a pasionaţilor de infrastructură.

Asociaţia Pro Infrastructurăa luat fiinţă în jurul forumului de specialitate peundemerg.ro care a adunat peste 1.100 de membri din ţară şi străinătate, cetăţeni activi care se informează zilnic, dezbat şi acţionează pentru promovarea infrastructurii din ţara noastră.

În ultimii ani, membrii comunităţii au făcut zeci de solicitări de informaţii şi interpelări către CNADNR, CFR, Ministerul Transporturilor şi autorităţile din domeniu, pentru ca opinia publică să fie informată corect cu privire la proiectele de infrastructură din România.

De asemenea, comunitatea a adus o contribuţie importantă la dezbaterea privind Master Planul de Transport al României, reuşind să readucă autostrada Sibiu-Piteşti pe primul loc în lista de priorităţi.

Asociaţia Pro Infrastructură îşi propune să reprezinte activ interesele societăţii civile în relaţia cu autorităţile, pentru ca dezvoltarea infrastructurii României să se facă într-un mod echitabil, durabil şi sustenabil.

Sus