Oferte locuri de munca top

Primele parcele din Parcul Industrial Tileagd au fost ocupate

Primele parcele ale parcului Industrial Tileagd de lângă Oradea au fost ocupate în urma procedurilor de negociere directă.

Pentru o perioadă de 25 de ani, companiile care vor ocupa terenurile cu o suprafață însumată de 8,166 mp au plătit suma de peste 1,2 milioane euro.

Societatea Agenția de Dezvoltare Locală Oradea S.A., în calitate de administrator al parcurilor industriale din Municipiul Oradea și din județul Bihor, a organizat procedura de Licitație Deschisă pentru atribuirea celor două parcele disponibile din Parcul Industrial situat la circa 17 km de Municipiul Oradea, pe drumul european E60.

Prima parcelă de teren, în suprafață de 2.458 mp, a fost ocupată de către societatea Tony Instal SRL care funcționează în domeniul instalațiilor electrice, cu o investiție în valoare de 200.000 de euro.

Cea de a doua parcelă în suprafață totală de 6.186 mp s-a atribuit la finele lunii decembrie 2021, în urma procedurii de negociere directă, companiei West Team Food SRL, care activează în domeniul industriei alimentare pentru o investiție în valoare de minimum 1 milion de euro.

Noi proiecte industriale, in pregatire in provincie

“Ne-am propus dezvoltarea unei rețele de parcuri industriale în județul Bihor, iar prin cele două investiții din parcul Tileagd le mulțumesc investitorilor pentru încrederea acordată. Facem pași siguri spre dezvoltarea economică a județului Bihor și ne dorim să le oferim bihorenilor șansa de a avea un loc de muncă aproape de casă, a precizat Alina Silaghi, director general ADLO.

Durata maximă a constituirii dreptului de folosință pentru parcelele din Tileagd este de 25 de ani, începând cu data semnării Contractului de administrare și de prestări servicii conexe.

Redevența minimă, stabilită ca bază de pornire a licitației deschise, este de 4,00 euro/mp/25 de ani, fără TVA pentru zona Industrie Prelucrătoare (producție) și de 4,50 Euro/mp/25 de ani fără TVA pentru zona Servicii.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

 

Sus