Oferte locuri de munca top

Primele angajari la CNIR

Compania Națională de Investiții Rutiere are primii angajați începând de ieri.

Este vorba despre primii zece specialiști, angajați pe o perioadă determinată, după cum a declarat directorul general interimar Cătălin Urtoi.

De asemenea, a fost finalizată etapa depunerii CV-urilor pentru etapa a doua. 51 de specialiști urmează a fi angajați pe o perioadă nedeterminată.

Au fost depuse peste 280 de CV-uri, cu candidați din toate zonele țării.

După ce vor fi semnate contractele de muncă pe durată nedeterminată CNIR va prelua primele proiecte de la CNAIR.

Primul buget de venituri și cheltuieli CNIR a fost avizat de către CA CNIR, AGA CNIR și se află în ultimele proceduri înainte de a ajunge pe masa Guvernului. Acest buget va permite ca CNIR să devină operațională.

În perioada următoare, compania va fi pregătită tehnic să preia primele proiecte de infrastructură rutieră mare de la CNAIR conform OUG 55/2016 cu modificările ulterioare și jaloanelor din PNRR.

Potrivit grilei de salarizare, în cadrul Companiei Naționale de Investiții Rutiere salariile brute lunare vor începe de la 3.508 de lei pentru muncitori necalificați și vor ajunge la 14.542 lei pentru directori, la care se adaugă o listă întreagă de sporuri.

Pentru activitățile desfășurate la nivelul CNIR SA, salariații beneficiază de un salariu de baza (de încadrare), stabilit in limitele grilei de salarizare, majorat cu un spor la salariu.

TOPUL DRUMARILOR: Pe trend ascendent, spre un adevarat boom

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 7/octombrie 2023

Revista Arena Constructiilor octombrie 2023

Sus