Oferte locuri de munca top

Primaria Sector 1 a semnat un contract de executie lucrari, de peste 10 mil euro

Primăria Sectorului 1 intenționează să construiască un complex educațional (școală, grădiniță, sală de sport, bibliotecă, ateliere de arte/muzică, spații de joacă, precum și locuri de parcare) în cartierul Greenfield, fiind semnat în aces sens contractul de execuție, după cum au anunțat reprezentanții primăriei.

”A fost o procedură de achiziție publică transparentă, în cadrul căreia au depus oferte 11 companii/asocieri de firme”, se arată în comunicatul de presă, precum și că ”Oferta declarată câștigătoare este de 53.577.541,34 lei fără TVA”.

Însă, Primăria Sector 1 nu a anunțat care este ofertantul câștigător.

De altfel, nu au fost anunțați nici ofertanții în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), așa cum prevede legislația în vigoare. Numărul anunțului de participare pe SEAP este CN1056667 .

Valoarea estimată a achiziției, conform indicatorilor economici votați de Consiliul Local Sector 1, era de 63.646.084 lei fără TVA.

Criteriul de atribuire al contractului a fost cel mai bun raport calitate – preț.

Peste 95 apartamente, intr-o noua etapa de dezvoltare a unui ansamblu imobiliar

Suprafața construită desfășurată totală a viitorului centru educațional va fi de 7.558 mp din care suprafața utilă totală va fi de 6.756 mp.

Clădirea grădiniței va avea un regim de înălțime de P+1, o suprafață construită desfășurată de 2.548 mp, din care o suprafață utilă totală de 2.297 mp.

Școala va avea un regim de înălțime de P+2E+Eth, o suprafață construită desfășurată de 5.010 mp, din care o suprafață utilă de 4.459 mp.

Aceasta va avea două corpuri. Corpul 1 va fi destinat activităților curente de învățământ: săli de clasă, laboratoare și spații administrative, iar în Corpul 2 vor funcționa o sală de sport, o bibliotecă și ateliere de arte/muzică.

Viitoarea școală va avea 13 săli de clasă, unde își vor desfășura cursurile 390 de elevi, precum și 10 cabinete și laboratoare.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2024

Revista Arena Constructiilor aprilie 2024

Sus