Oferte locuri de munca top

Primaria Oradea a obtinut finantare pentru doua pasaje

Contractul de finantare pentru amenajarea pasajelor supraterane peste drumul de centura, respectiv DN 76 pe relatia Deva si DN 79 Arad – Oradea a fost incheiat in aceasta saptamana.
Lucrarile vor fi executate de SC Bilfinger Baugesellschaft in asociere cu SC Corporate Management Solution S.R.L, firma care a castigat licitatia. Valoarea contractului de executie lucrari este de 17,14 milioane lei fara TVA.
Predarea amplasamentului pentru realizarea pasajului intre drumul de centura si DN 76 Deva a avut loc la inceputul acestei saptamani, constructorul urmand sa demareze lucrarile in data de 10 septembrie.
Valoarea totala a cererii de finantare este de 26,65 milioane lei, din care 19,53 milioane lei sunt bani neramburasabili, iar contributia proprie este de 5,12 milioane lei.
Lucrarile vor cuprinde realizarea pasajului superior, rampele pasajului, bretelele de legatura la giratie, intersectiile si drumurile laterale, semnalizarea, scurgerea apelor si iluminatul public.
Durata contractului de finantare este de 16 luni.

In ceea ce priveste pasajul suprateran de pe DN 79, valoarea totala a cererii de finantare este de 25,52 milioane lei, din care 20,21 milioane lei bani nerambursabili si 5,3 milioane lei contributia proprie. Durata de implementare a contractului este de 16 luni, dar momentan Primaria a atacat in instanta decizia Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor privind adjudecarea acestei licitatii, Curtea de Apel Oradea urmand sa se pronunte in acest caz.

DSC_0008

Sus