Oferte locuri de munca top

Primaria Bucuresti mai are de reabilitat doar doua scoli

IMG_0160_resize98 din cele 100 de scoli incluse in programul de reabilitare finantat de Banca Europeana de Investitii si Primaria Municipiului Bucuresti sunt pregatite pentru noul an scolar.
Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a precizat: „Toate scolile au fost consolidate, reabilitate, modernizate si dotate la standardele anilor pe care ii traim. In cadrul aceluiasi program am construit de la zero 21 de sali de sport si, datorita economiilor pe care am reusit sa le facem, am mai contractat separat inca cinci sali de sport, acolo unde terenul aferent scolii a permis si construirea acestora. Dintre acestea, doua sunt finalizate, la alte doua urmeaza a se face receptia, iar una este in executie”.
Scoala nr. 93, situata in sectorul 4, Bucuresti, este formata din trei corpuri de cladire, plus o sala de sport noua, iar in prezent lucrarile la cele trei cladiri sunt finalizate, iar sala de sport este executata in proportie de 20%. Salile de clasa au fost dotate cu mobilier nou, au fost echipate cabinetele medicale, precum si laboratoarele de specialitate.
In ceea ce priveste scoala nr. 109, situata tot in sectorul 4, a fost reabilitata, lucrarile urmand a fi finalizate la sfarsitul acestei luni. Si in aceasta unitate de invatamant salile de clasa au fost dotate cu mobilier nou, s-au echipat cabinetele medicale, precum si laboratoarele de specialitate.

Programul “Reabilitarea Infrastructurii Educationale din Bucuresti”, realizat de Primaria Capitalei si Banca Europeana de Investitii, include 100 de scoli, care sunt consolidate, reabilitate si modernizate. Astfel, s-au amenajat si dotat 100 de laboratoare IT, iar in 86 de unitati de invatamant s-au realizat laboratoare de fizica, biologie si chimie. De asemenea, in 35 de scoli s-au dotat si amenajat cantine si semiinternate.

Sus