Oferte locuri de munca top

Prelungirea Ghencea: supralargire intre Cartierul Latin si pasajul Domnesti

În vederea supralărgirii la 4 benzi a străzii Prelungirea Ghencea, tronsonul dintre Cartierul Latin și Pasajul Domnești, au fost depuse patru oferte.

Ofertele sunt în evaluare până la finele lunii iulie. Câștigătorul licitației va avea la dispoziție un an pentru finalizarea construcției, dintre care două luni pentru proiectare și 10 luni pentru execuția lucrărilor.

Proiectul prevede lărgirea la 4 benzi a străzii Prelungirea Ghencea, între strada Mărăcineni și Pasajul Domnești, precum și conexiunea cu infrastructura existentă (pasajul Domnești).

Vor fi realizate piste pentru biciclete, vor fi amenajate trotuare pe ambele părți ale drumului, cu lățimea de 3 m și piste de biciclete cu lățimea de 1,5 m. Va fi modernizat sistemul de iluminat și va fi realizat sistemul de canalizare pluvială.

Totodată, va fi amenajată o zonă mediană 2 x 4 m pentru dezvoltarea ulterioară cu cale dublă de tramvai (linia 41) printr-o investiție viitoare a Primăriei Municipiului București.

Intersecții semaforizate vor fi amenajate la Prelungirea Ghencea – Acces Cartierul Latin (km 4+710), la intersecția dintre Prelungirea Ghencea – Accese (km 4+850) și la  trecerea de pietoni pe Prelungirea Ghencea (km 5+220).

Pentru acest contract au depus oferte:

* Viarom Construct SRL;

* Porr Construct SRL

* Asocierea Tracon SRL – Acvatot SRL;

* Asocierea Maristar Com SRL – Thadec Engineering SRL – Hydrostroy AD (Bulgaria) – Rad Panorama Construct SRL.

Aproape 3 mil euro in plus pentru lucrari de intretinere

Valoarea estimată a contractului este de 57,25 milioane de lei fără TVA, iar sursa de finanțare este din fonduri externe nerambursabile.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus