Oferte locuri de munca top

Preluarea unui producator de usi, analizata de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care urmează să fie preluată o societate producătoare de uși de interior.

Astfel, o societate membră a Grupului Roca, și anume Eco Euro Doors SRL din Reghin, județul Mureș, intenționează să preia firma Workshop Doors SRL din Petelea, județul Mureș.

Ambele societăți au ca obiect de activitate producția și comercializarea de uşi şi tocuri de uşi de interior (inclusiv accesorii pentru acestea).

Producătorul Workshop Doors SRL a realizat anul trecut o cifră de afaceri de circa 52 milioane de lei și un profit net de peste 10 milioane de lei, cu un număr mediu de 138 angajați. Firma a fost înființată în anul 2009.

Eco Euro Doors SRL a realizat anul trecut o cifră de afaceri de circa 67,1 milioane de lei și un profit net de peste 5,25 milioane de lei, cu un număr mediu de 102 angajați.

Producția sa este axată în principal pe realizarea ușilor de interior și a scărilor de mansardă.

Noi scumpiri pe piata materialelor de constructii

Anul trecut Roca Industry, holdingul care reunește companiile din domeniul materialelor de construcții aflate în portofoliul Roca Investments, a semnat contractul de achiziție a unui pachet de 70% din acțiunile companiei Eco Euro Doors.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei, această tranzacție trebuie autorizată de autoritatea de concurență, care va evalua compatibilitatea operațiunii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 7/octombrie 2023

Revista Arena Constructiilor octombrie 2023

Sus