Oferte locuri de munca top

Preluarea unor betoniere de catre CRH, autorizata de Consiliul Concurentei

Preluarea unor active utilizate pentru producerea și comercializarea betoanelor și comercializarea betoanelor și agregatelor, din județele Alba, Sibiu, Cluj și Hunedoara a fost autorizată de Consiliul Concurenței.

Activele au fost preluate de CRH RMX & Agregate SRL de la compania Pomponio SRL, deținută de investitori italieni.

CRH RMX & Agregate SRL face parte din Grupul CRH, fondat în Irlanda. Grupul este activ în România în domeniul producerii de ciment, agregate, betoane și elemente prefabricate din beton.

CRH RMX & Agregate SRL desfășoară activități de extracție a pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, de extracție a pietrei calcaroase, ghipsului, cretei și a ardeziei.

Pomponio SRL are ca obiect principal de activitate realizarea de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și poate realiza, la cerere, și alte tipuri de prefabricate din beton și beton armat pe baza unor proiecte de execuţie puse la dispoziţie de către beneficiar.

Autoritatea de concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/ sept 2019

Sus