Oferte locuri de munca top

Preluare producator de ceramica: VilboCeram preia Ideal Standard

Tranzacția prin care producătorul de ceramică VilboCeram vrea să preia mai multe firme Ideal Standard, grup ce produce și comercializează produse pentru baie, este analizată de Consiliul Concurenței.

Mai exact VilboCeram GmbH intenționează să preia Ideal Standard MENA Midco Limited, Ideal Standard International NV, Ideal Standard Holdings (BC) Italy SRL și Ideal Standard Holdings (BC) Germany GmbH.

VilboCeram GmbH, Germania, este un producător de ceramică care proiectează, produce și distribuie în principal ceramică sanitară, veselă și accesorii pentru casă în numeroase țări.

În România, grupul este activ prin intermediul companiei Mondial SA, care operează o unitate de producție de obiecte sanitare din ceramică și care comercializează, de asemenea, produse sanitare din ceramică sub mărcile Villeroy & Boch și Mondial pe piața din România.

Companiile achiziționate (Ideal Standard MENA Midco Limited, Ideal Standard International NV, Ideal Standard Holdings (BC) Italy SRL și Ideal Standard Holdings (BC) Germany GmbH fac parte din grupul Ideal Standard, care produce și comercializează produse pentru baie în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Spatii noi de depozitare, de aproape 3 mii mp, in apropierea Capitalei

În România, grupul Ideal Standard realizează venituri prin intermediul reprezentanței locale, Ideal Standard Vidima AD.

Conform prevederilor Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus