Oferte locuri de munca top

Preluare pe piata distributiei de materiale de constructii

Pe piața distribuției de materiale de construcții a fost autorizată de către Consiliul Concurenței o tranzacție de preluare.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că operațiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Ca urmare, Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacția prin care APC Universal Partner SRL preia activitatea de comerț cu materiale de construcții, amenajări și finisaje a companiei Profelis C&V SRL.

APC Universal Partner SRL din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, este activă în domeniul comercializării de materiale de construcții, amenajări şi finisaje prin magazine specializate, structurate pe spații de vânzare cu amănuntul și cu ridicata.

Anul trecut distribuitorul a realizat o cifră de afaceri de 126,18 milioane lei și un profit net de circa 3,3 milioane lei, cu un număr mediu de 194 de angajați.

Firma este deținută de Rozalia-Maria Sitar (50%), Tünde Pal (46%) și Lehel Andras (4%).

Preturi mai mici la materialele de constructii

Compania, fondată de antreprenorul Lehel Andras, a cumpărat la licitaţie brandul magazinelor de materiale de construcţii Ambient, companie care a dat faliment.

Distribuitorul, care deţinea deja patru spaţii Ambient, a preluat şi celelalte patru magazine de la firma Profelis C&V din Sibiu, plus două depozite, devenind astfel unicul operator al spaţiilor Ambient.

Societatea preluată de către oamenii de afaceri din Odorheiul Secuiesc este Profelis C&V care comercializează materiale de construcții, amenajări și finisaje.

Profelis C&V din Sibiu este deținută de Vasile Bucurenciu. Anul trecut a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 184,48 milioane lei și un profit net de peste 1,15 milioane lei cu un număr mediu de 215 angajați.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus