Oferte locuri de munca top

Prejudicii de 5 mil lei, recuperate de beneficiar

Consiliul Judeţean Arad a recuperat suma de 5.000.000 lei, reprezentând prejudicii create din neexecutarea sau executarea defectuoasă a unor lucrări finanţate din bani publici.

În urma cererii de admitere a recuperării prejudiciului creat de SC Confort SA având ca obiect construcţia staţiilor de transfer, sortare şi compostare, închiderea şi reabilitarea depozitelor municipale neconforme şi închiderea depozitelor necontrolate de deşeuri din zonele rurale din judeţul Arad (lucrări care fac parte din proiectul european de gestionare a deşeurilor) şi contractul de lucrări privind ranforsarea DJ 792C Pâncota-Caporal Alexa. Sumele recuperate şi achitate de lichidatorul judiciar se ridică la 5 milioane de lei, peste un milion de euro!

„Am făcut toate demersurile pentru recuperarea sumelor pe care Consiliul Județean le-a plătit unor firme care nu au respectat contractele încheiate, calitatea lucrărilor fiind cel mai important argument. Unul dintre obiectivele pe care mi le-am propus, atunci când am fost ales preşedinte a fost acela de a respecta banul public, de a nu face rabat de la calitate, de a verifica lucrările pe care firmele le execută şi de a pune piciorul în prag atunci când calitatea lasă de dorit. Banii vor fi utilizaţi în realizarea de noi investiţii publice”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus