Oferte locuri de munca top

Pot incepe lucrarile in Piata Cetate din Oradea

Pot începe lucrările la Centrul de antreprenoriat din Piața Cetate, municipiul Oradea. Aceasta ca urmare a semnării contractului de execuție.

Valoarea contractului este de peste 77 milioane de lei fără TVA.

Lucrările se vor desfășura în două etape, durata de execuție fiind de câte 12 luni pentru fiecare etapă. Pentru moment se va emite ordinul de începere doar pentru etapa 1 a contractului de lucrări.

Astfel, etapa 1 cuprinde amenajarea și reconstruirea halei C1, care a ars în incendiul din 2020 și are suprafața de 1.770 mp.

Antreprenorul proiectului este asocierea formată din Madlev Cons (lider), Campeador SRL, Constructorul Sălard și EUD Drumconstruct.

Vor fi amenajate 50 de locuri de parcare stradale, cu staționare de scurtă durată și vor fi construite o stație de pompare – rezervor de apă, precum și accesul dinspre bulevardul Nufărul spre Cantemir.

În etapa a doua se va realiza o construcție nouă, care va cuprinde o parcare subterană de 161 de locuri, sectoare de legume – fructe cu 504 mese, alimentație publică, produse alimentare cu 34 de spații comerciale și produse nealimentare cu 152 de module comerciale de 6 metri pătrați.

Spatii de depozitare si servicii, in pregatire

Vor fi construire și două săli de instruire pentru antreprenori în domeniul comercial agricol și birouri pentru persoanele din administrație, plus alei pietonale, spații verzi și drumuri de acces.

Proiectul este implementat de Primăria Municipiului Oradea prin Direcția Management Proiecte cu Finanțare Internațională, fiind finanțat prin Programul Interreg V – A România – Ungaria, Axa prioritară 3: Îmbunătățirea ocupării forței de muncă și promovarea mobilității forței de muncă transfrontaliere (Cooperare în domeniul ocupării forței de muncă), Prioritatea de investiții 8/b.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus