Oferte locuri de munca top

Portofoliul de credite al BCR Banca pentru Locuinţe a atins 143 mil. lei

untitled

Carmen Schuster, vicepreşedinte BCR Banca pentru Locuinţe

Portofoliul de credite al BCR Banca pentru Locuinţe a înregistrat o creştere de 43%în primele trei trimestre ale anului 2014 faţă de acelaşi interval al anului precedent. Valoarea acestora a ajuns la 143 milioane lei.

În portofoliul BCR Banca pentru Locuinţe există peste 357.000 de contracte pe baza cărora clienţii au economisit peste 2,1 miliarde lei. Valoarea contractelor încheiate în primele trei trimestre ale anului 2014 a fost de 2,162 miliarde lei, cu 57% mai mare decât valoarea contractelor încheiate în aceeaşi perioadă a anului 2013 (1,37 miliarde lei).

Carmen Schuster, vicepreşedinte BCR Banca pentru Locuinţe, a precizat:
„Deşi contextul economic a rămas unul dificil, clienţii BCR Banca pentru Locuinţe au continuat să economisească şi să investească pentru îmbunătăţirea locuinţelor lor. Astfel, în primele trei trimestre ale anului 2014, depozitele atrase de bancă au înregistrat creşteri de 29% faţă de luna septembrie 2013, iar portofoliul băncii a depăşit 357.000 contracte de economisire-creditare”.

BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL), specializată în economisirea şi creditarea domeniului locativ în sistem colectiv, a fost lansată în iulie 2008. Principalii acţionari sunt Banca Comercială Română (BCR), România – acţionar majoritar cu 80% din acţiuni – şi S Bausparkasse der oesterreichischen Sparkassen, bancă specializată în economisire-creditare a Grupului ERSTE, Austria  – 20% din acţiuni.

Sus