Oferte locuri de munca top

Porr a cumpărat Bilfinger Infrastructure

untitledAutoritatea antitrust și-a dat acceptul pentru preluarea Bilfinger Infrastructure de către contractorul austriac Porr.

Tranzacția pentru preluarea filialei poloneze a Bilfinger a fost încheiată în iulie.

Bilfinger Infrastructura SA devine astfel o parte a Porr și va opera ca subsidiară independentă în Polonia, sub denumirea Porr Polska SA Infrastructure.

Reprezentanții Por susțin că nu vor fi modificări în focusarea firmei, și anume construcția de drumuri și poduri, construcții civile și industriale.

Karl-Heinz Strauss, CEO Porr, a declarat că preluarea Bilfinger Infrastructure cu activități în Polonia și Norvegia marchează realizarea unui nou punct de reper pentru Porr.  “Experiența și prezența pe piața a noilor colegi din Polonia este completarea ideală pentru construirea unei expertize de top a echipei noastre Porr Polska. În plus, aceasta deschide o piață nouă, extrem de interesantă pntru noi, prin cele trei de proiecte de construcție poduri din Norvegia.”

Bilfinger infrastructură  a realizat anul trecut o cifră de afaceri  de 166 de milioane euro, cu aproape 800 de angajați – din care aproximativ 100 sunt în Norvegia.

Valoarea tranzacției s-a ridicat la  21,5 milioane euro.

Sus