Oferte locuri de munca top

POR: prelungirea perioadei de implementare pentru proiectele finalizate in iunie 

Perioada de implementare va fi prelungită pentru proiectele din cadrul Programului Operațional Regional – POR. Este vorba despre proiectele care sunt finalizate în luna iunie și pentru care s-au inițiat sau se inițiază în MYSMIS solicitări de încheiere a unor acte adiționale de prelungire, până la sfârșitul perioadei de implementare.

Astfel, acordul MLPDA pentru prelungirea perioadei de implementare a acestor proiecte se consideră dat prin emiterea unei noi Instrucțiuni, cu durata solicitată de beneficiari, dar în limita prevăzută de Program (31 decembrie 2023) și a celei aplicabile PI aferente proiectului în speță.

Prevederile pot fi aplicate dacă în cadrul proiectului nu s-a semnat actul adițional de prelungire a duratei inițiat în MYSMIS.

Pentru aceste situații vor fi deblocate în MYSMIS secțiunile/anexele contractelor în vederea modificării de către beneficiar după verificarea respectării limitelor mai sus menționate de către OI, iar ulterior se va genera arhiva finală.

Odată cu generarea acesteia și închiderea fluxului aferent solicitării de Act adițional, organsimul intermediar (OI) va încărca în MYSMIS o Notă semnată de șeful OI sau înlocuitorul acestuia care va confirma încadrarea proiectului în prevederile art. I din prezenta Instrucțiune și va menționa noua perioadă de implementare.

Pentru aceste proiecte, secțiunea Act adițional din MYSMIS va cuprinde la arhiva finală Nota menționată și noua versiune a cererii de finanțare.

Până la data de 5 iulie 2020 OI-urile vor informa AMPOR-DMP (ofițerul de regiune), prin e-mail, asupra acelor proiecte a căror durată de implementare a fost prelungită.

 

Descărcați aici Instrucțiunea AMPOR

 

 

 

 

Citiți și:

Terenul de langa un centru comercial, pregatit pentru noi dezvoltari imobiliare  

Hala, cu aproape 6 mii mp scd

Proiect pentru realizarea unui complex industrial

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2020

 

 

 

 

Sus