Oferte locuri de munca top

Pompe de beton CIFA in Romania prin Karpathia.ro

Evenimentele istorice, industriale si umane ale companiei CIFA reprezinta, de la fondarea sa pana in prezent, trasaturi de originalitate care fac din aceasta companie un studiu de caz interesant. Momentele de referinta care au marcat evolutia tehnologica – oglindita in produse si procese – si in care au fost adoptate solutii fara precedent la nivel corporativ sunt exceptionale pe scena internationala a companiilor din industria constructiilor.

De la originile americane pe care s-a fondat compania in 1928 si pana in secolul chinezesc ce s-a incheiat cu achizitia companiei de catre Zoomlion, compania CIFA a avut parte de unele anomalii care, probabil, sunt la baza succesului sau. Acest cuvant – anomalie – isi pierde sensul negativ in acest context pentru a exprima originalitatea si unicitatea. Este vorba de faptul ca este complet neconventional faptul ca, intr-o companie, furnizorii devin proprietari, inginerii isi murdaresc mainile in atelier, muncitorii stimuleaza managerii sa creeze noi produse iar outsourcing-ul devine un model de afaceri in anii de glorie ai conceptului de companie integrata pe verticala.

Achizitia companiei de catre Zoomlion, in 2008, se muleaza perfect in acest scenariu neobisnuit, avand in vedere ca CIFA era, la momentul achizitiei, in conditii foarte bune atat din punct de vedere economico-financiar cat si strategic. Procesul de integrare si fuziunea tehnica si culturala dintre cele doua parti ce au urmat achizitiei, fac din brandul CIFA un studiu de caz pentru cele mai bune practici. Toate acestea au avut loc pentru a genera noi avantaje competitive si caracteristici unice distinctive ale produselor dezvoltate prin amestecarea valorilor, culturilor si experientelor profesionale din Italia si China.

Pompele pentru beton montate pe camioane sau portabile reprezinta o parte importanta a portofoliului de produse exceptionale CIFA. Ele se remarca prin rampele ce combina robustetea si fiabilitatea. Fiecare sectiune a pompelor de beton montate pe camioane CIFA a fost proiectata pentru a avea rezistenta structurala maxima, reducand la minimum zonele supuse solicitarilor nedorite.

In Romania, pompele de beton se gasesc in oferta companiei Karpathia care este unic dealer autorizat CIFA in Romania. Se disting de concurenta mai ales prin versatilitate si flexibilitate. Diferitele configuratii ale bratelor pompelor de beton garanteaza functionare maxima si permit atingerea oricarei zone a santierului, chiar si a celor greu accesibile, garantand rapiditate in timpul manevrelor.

Complet detasabil, echipamentul de pompare asigura un flux delicat, continuu si regulat. Aceasta tehnologie garanteaza un sistem extrem de eficient de pompare a diferitelor tipuri de beton, cu agregate de toate dimensiunile, reducand – cu sarcina utila egala – numarul de cicluri pe minut si asigurand astfel o uzura minora si un ciclu de viata mai lung al masinii.

Pentru mai multe detalii si informatii despre oferta de pompe de beton CIFA, echipa Karpathia Industrie iti sta la dispozitie.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

 

Sus