Oferte locuri de munca top

Polonia: Strabag este constructorul unui tronson din A4

5Strabag este constructorul desemnat pentru un tronson de 41 de km din autostrada A4 din sud-estul Poloniei, între Rzeszów şi Jarosław.
Strabag este în asociere cu Budimex SA şi deţine 50% din contractul evaluat la 170 de milioane de euro, informează reprezentanţii companiei.
Lucrările cuprind construcţia a 41 de km de autostradă , construirea a trei noduri de trafic, 78 de poduri şi 20 de treceri pentru animalele sălbatice. Lucrările încep în octombrie iar data de finalizare este prevăzută pentru prima jumătate a lui 2016.
“Datorită experienţei noastre si know-how-ului , beneficiem de un mediu de investiţii în creştere în sectorul infrastructurii din Polonia.”, a declarat Thomas Birtel, CEO al Strabag SE.
Tronsonul de autostradă din regiunea Subcarpaţilor din sud-estul Poloniei este o investiţie cheie pentru construcţia autostrăzii A4 cu o lungime totală de 607 km, se arată în comunicatul emis de companie.
Strabag este prezent pe piaţa romanească încă din 1991. Compania activează în toate sectoarele de construcţii, îndeosebi însă în construcţiile de drumuri şi în construcţiile civile, dar şi în segmentul construcţiilor speciale şi în cel al tehnologiei mediului înconjurător.

Sus