Oferte locuri de munca top

Poduri si podete de cale ferata in Brasov, Constanta si Timisoara

1386.jpg CFR anunta deschiderea ofertelor de participare in cadrul contractului „Lucrari de reabilitare poduri si podete de cale ferata pe raza Regionalelor Brasov, Constanta si Timisoara”.
Un numar de 9 companii aspira sa construiasca poduri si podete pe cel putin un sector din proiect: Proiect Consult, Bilfinger Baugesellschaft, Asocierea Confer Grup- Radaria, Vest Construct Brasov, Arcada Company- Compania de constructii feroviare, Asocierea EuropanProd- Metabet, Sopmet.
In urmatoarea perioada compania va analiza ofertele si va desemna constructorul pentru fiecare tronson pe baza criteriului pretului celui mai scazut, se arata in comunicatul CFR.
Valoarea estimata a lucrarilor este de peste 67 de milioane de lei, iar sursa de finantare este asigurata de Comisia Europeana, prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in proportie de 85% si din fonduri de la Bugetul de Stat, in proportie de 15%. Lucrarile implica reabilitarea/ construirea a sapte poduri si cinci podete in Brasov, Constanta si Timisoara.

Sus