Oferte locuri de munca top

PNRR: Peste 25 de miliarde de lei de contracte semnate până acum

Prin cele patru componente ale PNRR, coordonate de Ministerul Dezvoltării, au fost semnate până în prezent, contracte de finanțare în valoare de 25,33 miliarde de lei.

Din totalul de 5.093 de contracte, 780 au fost semnate astăzi pentru Fondul Local, valoarea lor totală fiind de 1,53 miliarde de lei.

Contractele noi au fost încheiate între autoritățile publice locale din 570 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării.

Acestea vizează reabilitarea clădirilor publice, realizarea unor sisteme inteligente de management urban/local, digitalizarea serviciilor localităților, achiziționarea unor puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice, a unor sisteme de supraveghere video a spațiilor publice și a unor elemente de mobilier urban inteligent.

Cele mai mari contracte pentru reabilitarea clădirilor publice sunt:

* Reabilitarea Spital Orășenesc din orașul Găești, județul Dâmbovița – 21.354.801 lei;

* Lucrări eficientizare energetică Colegiul Tehnic Dr. Alexandru Bărbat, Orașul Victoria, județul Brașov – 19.564.357 lei;

* Renovarea energetică a Corpului C1 a Spitalului Orasenesc din orașul Huedin, județul Cluj – 16.962.697 lei;

* Lucrări de conformare termică, creștere a eficienței energetice a clădirii spitalului orășenesc Oravița, oraș Oravița, județul Caraș-Severin – 15.413.604 lei.

Lucrari de apa si canal pentru peste 100 apartamente noi

 

Descarcati aici

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

 

Sus