Oferte locuri de munca top

Plata cu cardul în eTerra – sistem pilot

Începând de astăzi, pot fi achitate cu card bancar tarifele pentru serviciile prestate de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Cluj profesioniștilor care au acces în sistemul informatic integrat de cadastru și carte funciară eTerra cu user și parolă.

Astfel, persoanele fizice și juridice autorizate să execute lucrări de specialitate în domeniul cadastrului, notarii, experții judiciari și executorii judecătorești pot plăti și prin intermediul cardului bancar tarifele aferente serviciilor prestate de OCPI Cluj.

„Plata cu cardul în eTerra va fi extinsă la nivelul tuturor oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară în cel mai scurt timp, pe măsură ce acestea definitivează contractele cu procesatorul de plăți”, a precizat Laurențiu Alexandru Blaga, președinte – director general al ANCPI.

În prezent, atât cetățenii, cât și partenerii ANCPI pot achita online, cu cardul bancar, extrasul de carte funciară pentru informare și extrasul din plan cadastral pe ortofotoplan, solicitate prin intermediul platformei epay.ancpi.ro.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

 

Sus