Oferte locuri de munca top

Viarom Construct va moderniza strazi din Cluj Napoca

Cluj-Napoca 04Contractul între Primăria Cluj-Napoca şi firma Viarom Construct pentru modernizarea străzilor Memorandumului, Calea Moţilor,  Avram Iancu şi I.C. Brătianu va fi semnat săptămâna viitoare ,cand va fi stabilit si graficul de derulare a lucrărilor.
Primăria Cluj-Napoca a câştigat în instanţă procesul cu privire la licitaţia pentru refacerea străzilor din centrul istoric al oraşului.
Curtea de Apel Cluj a respins în această săptămână decizia de reevaluare a procedurii de achiziţie publică formulată de Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor şi a dispus continuarea de către municipalitate a acestei licitaţii.
La începutul lunii iunie 2014, Viarom Construct a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei, având oferta financiară de 16,95 milioane lei fără TVA (faţă de 24,29 milioane lei fără TVA cât reprezenta valoarea estimată).
În cadrul procedurii de achiziţie oferta Asocierii SCC Napoca- Imob Lux Construct a fost respinsă ca fiind inacceptabilă din cauza nerespectării cerinţelor referitoare la garanţia de participare. Ofertele firmelor SC ARL Cluj SA şi SC Construct Perom SRL au fost respinse, de asemenea, din cauza nerespectării cerinţelor caietelor de sarcini.
Antrepriza de reparaţii şi Lucrări ARL Cluj SA şi Diferit SRL au contestat rezultatul procedurii. Contestaţia primei firme a fost respinsă, în timp ce contestaţia firmei Diferit SRL a fost admisă parţial de CNSC, care a dispus reevaluarea procedurii de către Primărie. Municipalitatea a făcut plângere împotriva acestei decizii, iar în septembrie 2014, Curtea de Apel Cluj i-a dat câştig de cauză.
Durata de execuţie a proiectului este de 14 luni.

Sus