Oferte locuri de munca top

Plan pentru extinderea pe verticala si orizontala a unui ambulatoriu

Între cele trei proiecte ce vizează unități medicale, proiecte ce vor fi depuse de Consiliul Județean Cluj spre aprobare în vederea obținerii finanțării din fonduri europene, se află și cel de extinderea și modernizare a Ambulatoriului Clinic Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj.

Celelalte două proiecte au în vedere dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca și cel al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Prin implementarea proiectului de extindere și modernizare a Ambulatoriului Clinic Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca se va realiza o extindere a clădirii, atât pe verticală cât și pe orizontală, respectiv prin construirea unui nou etaj și a unui subsol.

Valoarea totală a proiectului este de 19.291.848,57 de lei, din care asistența financiară nerambursabilă solicitată din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) și bugetul de stat este de  10.314.913,02 de lei, restul reprezentând contribuția Consiliului Județean Cluj.

 

Citiți și:

Stirile zilei

2 ha din apropierea Bucurestiului scoase la vanzare de stat

O noua clinica medicala privata in Bucuresti

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus