Oferte locuri de munca top

Peste 80 mil euro, bani europeni, pentru IMM-urile din Regiunea Centru

Investițiile inițiale în active corporale (construire, extindere, dotare cu active corporale), precum și activități de instruire a angajaților sunt finanțate cu un buget total de peste 80 milioane euro.

Un nou apel de finanțare a fost lansat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, pentru Programul ”Regiunea Centru” 2021-2027, în cadrul Intervenției 1.4.1. – Investiții tehnologice în IMM-uri.

Solicitanții pot fi din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

Apelul de proiecte este de tip competitiv, cu termen limită de depunere a cererilor de finanțare.

Cererile de finanțare depuse trebuie să aibă o valoare minimă a asistenței financiare nerambursabile solicitate de 250.000 euro și o valoare maximă de 1.500.000 euro.

Pentru 2021-2027, Regiunea Centru are alocat un buget total cumulat de aproape 300 milioane euro pentru sprijinirea mediului de afaceri, din care acum a fost lansat primul apel de proiecte, în valoare de peste 81 milioane euro.

Acesta se adresează companiilor care vor să se dezvolte prin investiții în active corporale și necorporale pentru procese de producție ecologice și utilizarea eficientă a resurselor.

Vor reincepe lucrarile de construire pentru doua proiecte rutiere

”În acest domeniu există deja o foarte mare cerere iar piața și mediul economic din Regiunea Centru așteaptă actuala sesiune de depunere de proiecte pentru a crește competitivitatea firmelor din județele Alba, Brașov, Covasna, Mureș și Sibiu”, a declarat Simion Crețu, director general ADR Centru.

Cererile de finanțare pentru toate prioritățile de investiții lansate în cadrul PR Centru se vor depune exclusiv prin aplicația electronică MySMIS2021/2021+.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus