Oferte locuri de munca top

Peste 15 mil euro, pentru modernizarea unui sector al Centurii Bucuresti

A fost lansată procedura de achiziție publică pentru proiectul de ”Modernizare a Centurii rutiere a municipiului Bucureşti între A1 – DN 7 şi DN 2 – A2: Lot 1: sector A1 (55+465) – DN7 (km 64+160)”- Rest de executat. Valoarea totală a lucrărilor a fost estimată la peste 15 milioane de euro.

Contractul are ca obiectiv principal modernizarea și reabilitarea a 8,6 km din centura rutieră a oraşului.

Sectorul de drum este situat în partea de nord-vest a municipiului București. Începe de la intersecția cu bretelele autostrăzii A1 București-Pitești și se sfârșește la intersecția cu DN 7, la Pasajul Chitila.

La data la care beneficiarul lucrărilor, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a reziliat contractul de modernizare anterior, progresul fizic al proiectului era de 86,5%.

Valoarea totală estimată a contractului este de 73.929.484 de lei, fără TVA. Finanțarea lucrărilor va fi asigurată prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Lucrările constau în principal în sporirea capacităţii de circulaţie de la 2 la 4 benzi  – câte două pe sens – şi în eliminarea unor intersecţii la nivel, prin realizarea unor noduri rutiere, a unor pasaje noi, precum şi prin reabilitarea pasajelor şi a podurilor existente pe aceste sectoare de drum naţional.

Criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate-preț”.

Factorii de evaluare a ofertelor sunt prețul ofertei, cu o pondere de 88%, și metodologia de implementare a contractului și programului de lucrări, cu o pondere de 12%.

Contractul are o durată de 48 de luni și cuprinde 12 luni perioada de execuție a lucrărilor și 36 de luni perioada de garanție.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este de 17 ianuarie 2022.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

 

Sus