Oferte locuri de munca top

Peste 14 mil lei pentru Aeroportul Maramures

Aeroportul Internațional Maramureș, din Baia Mare, a obținut o finanțare suplimentară pentru execuția de lucrări suplimentare. Suma de 14,68 milioane de lei a fost alocată pentru lucrări printr-o Hotărâre de Guvern adoptată în cursul zilei de vineri.

Concret, această sumă este necesară întrucât, în anul 2017, condițiile de certificare a aerodromurilor din România au fost modificate în concordanţă culegislația europeană, astfel încât a intervenit necesitatea executării unor lucrări suplimentare (de refacere a platformei de călători și deservireaeronave, precum şi la instalația de balizaj, uzina electrică, relocare senzori Romawos, relocare sisteme radionavigație etc.).

Aceste lucrări au fost absolut necesare deoarece, în caz contrar, ar fi fost afectată capacitatea deobținere a certificatului de operare emis de Autoritatea Aeronautică Civilă Română, în vederea reluării cât mai urgente a activității de zbor pe aeroport.

Suma va fi alocată din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației publice.

      

 

      

Citiți și:

  

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus