Oferte locuri de munca top

Peste 12 mil lei pentru investitii in drumurile din Maramures

Pentru lucrări pe drumurile județene și comunale din judeţul Maramureş au fost alocate peste 12,3 milioane lei. Autorităţile judeţene au aprobat acest finanţări din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată.

La repartizarea sumelor pentru cele două categorii de drumuri, adică drumuri județene și drumuri comunale, s-au avut în vedere lungimea, dar mai ales starea tehnică atât a drumurilor județene, cât și a drumurilor comunale.

președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a spus:

”Ne-am dorit să dublăm suma pe care anul trecut autoritățile locale au avut-o la dispoziție pentru intervenții punctuale pe drumurile comunale. Astfel, din suma de 12.328.000 lei, am propus să alocăm suma de 3.328.000 pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile comunale, iar suma de 9.000.000 de lei pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene.

Totodată îmi doresc să încercăm, mai departe, la alcătuirea bugetului Consiliului Județean Maramureș, ca acele capitole care se referă la finanțarea autorităților locale în anul 2019 să fie crescute. Așa cum am mai precizat, instituția județeană va avea la dispoziție un buget mai mare decât cel de anul trecut și putem face eforturi, pe mai departe, pentru ca administrațiile locale să fie mai mulțumite în 2019”.

 

 

Citiți și:

Noul traseu al unei importante autostrazi

Proiect pentru o parcare subterana de aproape 20 mil euro

O mare parcare supraterana a primit autorizatia de construire

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.1/ martie 2019

Sus