Oferte locuri de munca top

Peste 12 mil euro, bani europeni, pentru lucrari urbane

Reamenajarea carosabilului, a trotuarelor, a pistelor de biciclete, realizarea de amenajări peisagistice, mobilier urban, spații verzi, intervenții la calea de tramvai și lucrări de apă-canal sunt prevăzute în proiectul pentru reabilitarea coridorului Nufărul – Cantemir din Oradea.

Pentru acest proiect a fost semnat ieri contractul de finanțare. Finanţarea se face din fonduri europene, Primăria Oradea având o contribuţie de 3%.

Tronsonul din strada Nufărului propus pentru intervenție are o lungime de circa 1600 m. Strada Dimitrie Cantemir, amplasată în continuarea străzii Nufărului pe traseul drumului naţional DN76, ajunge până în centrul istoric al municipiului. Tronsonul din strada D. Cantemir propus pentru intervenție are o lungime de circa1200 metri.

Valoarea totală a proiectului este de circa 59,63 milioane lei, iar durata de implementare este de 31 de luni de la data semnării contractului de finanțare.

Proiectul „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir” este finanțat prin  Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.

 

 

 

Citiți și:

O noua cladire pentru un spital va costa peste 52 mil euro

Noi spatii comerciale, in portofoliul unor investitori straini

Zona de locuire si parc de activitati, in pregatire pe aproape 9 ha

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2020

 

Sus