Oferte locuri de munca top

Pentru doua stadioane din tara va incepe proiectarea

Două stadioane din țară vor intra în etapa de proiectare.

Compania Națională de Investiții  a transmis către Consiliul Județean Dâmbovița ordinul de începere a prestării de servicii de proiectare pentru obiectivul de investiții „Construire Stadion Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”.

Ordinul va intra în vigoare în data de 27 ianuarie 2020.

Valoarea totală estimată a investiției ,,Stadion Municipiul Târgovişte” este de circa 28 milioane euro (133.693.847 lei). Amplasamentul are o capacitate maximă de 15.000 locuri și este dotat cu stadion pentru fotbal, pistă de atletism, existând și posibilitatea organizării de jocuri de rugby. Stadionul va fi dotat cu anexe sportive, facilități pentru antrenament, căi de acces, parcări pentru public și pentru personalul de serviciu, parcări specializate pentru vehiculele serviciilor de urgență, spații pentru alimentație și consum, dar și spații verzi amenajate, în conformitate cu cerințele Federației Române de Fotbal și ale Federației Române de Rugby, având omologare categoria 4 UEFA.

Stadion de 30 mii locuri în Timișoara

Totodată, CNI a emis ordinul de începere a lucrărilor pentu elaborarea Studiului de Prefezabilitate, a Studiului de Fezabilitate și a altor studii de specialitate a noului stadion de 30.000 de locuri de la Timișoara.  Data ordinului este 27 ianuarie 2020.

Câștigătorii licitației organizate de CNI sunt Asocierea SC Lucian Simion Arhitectura SRL și SC Construcții Erbașu SA.

”Termenul de elaborare și predare a documentației la CNI este de 135 de zile, de la data de 27.01.2020”, a precizat Nicolae Robu, primarul municipiului Timișoara.

 

 

 

Citiți și:

Proiect imobiliar de peste 20 mil euro in provincie

Sapte blocuri cu 12 etaje vor fi construite in cadrul unui amplu proiect

Extindere a capacitatilor de productie si depozitare cu peste 3 mii mp sc

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus