Oferte locuri de munca top

Pentru DN5 se fac exproprieri suplimentare

dscn7703

Pentru modernizarea DN 5, sectorul Bucureşti – AdunaţiiCopăceni km 7 + 573 – km 19 + 220  vor fi suplimentate sumele prevăzute în vederea exproprierii imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere, potrivit unui proiect de act normativ.

Din totalul de 200 de imobile prevăzute pentru a primi despăgubiri, pentru 95 de imobile au fost emise procese verbale și hotărâri de stabilire a cuantumului despăgubirii.

Pentru un număr de 100 de imobile, pentru care nu au fost eliberate justele despăgubiri, au fost recepționate documentații cadastrale individuale de către O.C.P.I. Ilfov.

Ca urmare a acestui fapt, au fost identificate 17 imobile noi. Totodată, un număr de 19  imobile vor fi abrogate întrucât în urma repoziționărilor realizate în cadrul coridorului ca urmare a definitivării planului parcelar, acestea nu se mai regăsesc în coridorul de expropriere.

Suma totală alocată pentru exproprieri de peste 4 mil lei este necesar a fi suplimentată cu 733 mii lei aferentă unui număr de 100  imobile. Această sumă rezultă în urma întocmirii raportului de evaluare din anul 2018.

Suplimentarea sumei se alocă de la Bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transportului.

Descarcati aici Lista exproprieri suplimentare pentru DN5

 

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

4 ha pentru o noua zona industriala langa Bucuresti

Viitoare lucrari de infrastructura rutiera de peste 25 mil euro

Peste 100 apartamente vor fi construite in continuarea unui mare proiect

Sosea de legatura intr-o zona cunoscuta a Bucurestiului

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

 

Sus