Oferte locuri de munca top

Pe toate drumurile judetene din Cluj vor fi lucrari de intretinere, modernizare sau reabilitare

Programele de lucrări de modernizare și reabilitare, respectiv de întreținere și reparare a drumurilor județene din Cluj în anul 2023 urmează să fie aprobate de Consiliul Județean Cluj.

În același timp, Consiliul Județean va întocmi anul acesta studii geotehnice, expertize tehnice și servicii de proiectare în vederea modernizării și reabilitării a nu mai puțin de 20 de drumuri județene.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean, spune că a urmărit includerea tuturor drumurilor din administrare într-unul dintre cele două programe.

Pentru lucrările de întreținere curentă și periodică este propusă suma de 40 milioane de lei cu TVA, vizate fiind toate cele 63 de drumuri județene aflate în administrarea forului administrativ județean.

Doua mari companii lupta pentru un contract rutier mai mic de 1 mil euro

Totodată, pe două drumuri județene vor fi executate lucrări de reabilitare și modernizare de 5 milioane de lei, cu TVA.

Acestora li se adaugă și proiectele din fonduri europene nerambursabile care au ca scop modernizarea și reabilitarea ”Drumului Bistriței” format din trei sectoare de drum situate pe drumurile județene DJ 172A, DJ 161G și DJ 161.

De asemenea, vor continua lucrările în vederea finalizării acestora sau demararea lucrărilor pe alte patru drumuri județene.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus