Solplanet x AeroFix

Patinoarul Flamaropol: Lucrarile de finalizare vor fi reluate

Lucrările pentru finalizarea patinoarului Flamaropol vor putea fi reluate în curând.

Asta după ce a fost desemnat câștigătorul contractului pentru serviciile de actualizare și completare a documentaţiei, precum și execuție a lucrărilor aferente restului de executat, după cum a anunțat primarul general Nicușor Dan.

Pentru atribuirea acestui contract, cu valoarea estimată de peste 158 milioane de lei, fără TVA, au fost depuse patru oferte. A fost desemnată câștigătoare oferta

asocierii Concelex SRL – Concelex Engineering SRL.

Contractul va putea fi semnat după trecerea perioadei de depunere a eventualelor contestații.

Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru sportiv multifuncțional și de agrement.

Complexul Flamaropol va avea o capacitate de 3.170 de locuri și 119 locuri de parcare.

Obiectivul de investiții va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv si de agrement.

Arena sportivă va avea toate facilitățile necesare, patinoar artificial, instalație de gheață, sală de conferințe, spații tehnice, spații de depozitare, vestiare pentru sportivi și echipele însoțitoare; vestiare pentru arbitrii; cabinet medical și cabinet de prim ajutor.

Centrul sportiv multifuncțional și de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spații pentru întreținere și recuperare fizică, spații pentru relaxare, sală de escaladă indoor și outdoor, spații comerciale și pentru alimentație publică, spații pentru promovare vizuală a sporturilor pe gheață și a evenimentelor organizate.

Termenul de execuție este de 24 de luni de la emiterea ordinului administrativ de începere a lucrărilor.

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2024

Sus