Oferte locuri de munca top

Patinoarul artificial Mihai Flamaropol a primit patru oferte in partea constructorilor

Patru oferte au foste depuse în cadrul procedurii de achiziție publică pentru atribuirea contractului de finalizare a lucrărilor la patinoarul artificial Mihai Flamaropol din București.

Urmează etapa de analiză a ofertelor depuse, iar în scurt timp va fi desemnat câștigătorul procedurii, astfel încât să se poată intra în linie dreaptă cu actualizarea și completarea documentaţiei pentru continuarea lucrărilor de refacere și modernizare a patinoarului, a anunțat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

Pentru acest contract au depus oferte:

* Ofertant unic: Construcții Erbașu,

* Ofertant unic: Strabag (cu capital austriac),

* Asociere: Concelex (lider), Concelex Engineering SRL,

* Asociere: Leviatan Design (lider), Ubitech Construcții SRL.

Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru multifuncțional sportiv și de agrement.

Complexul va avea 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare și o capacitate de 120 clienți/zi în centrul spa.

Obiectivul de investiții va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv si de agrement.

Peste 350 noi apartamente, intr-un ansamblu din Bucuresti

Arena sportivă va avea toate facilitățile necesare, patinoar artificial, instalație de gheață, sală de conferințe, spații tehnice, spații de depozitare, vestiare pentru sportivi și echipele însoțitoare; vestiare pentru arbitri; cabinet medical și cabinet de prim ajutor.

Centrul multifuncțional sportiv și de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spații pentru relaxare, întreținere și recuperare, spații pentru masaj hidro-termo terapie, sală de escaladă indoor și outdoor, spații comerciale si pentru alimentație publică, spații pentru promovare vizuală a sporturilor pe gheată și a evenimentelor organizate.

Valoarea totală estimată este de 158.076.187 lei fără TVA. Finanțarea va fi efectuată din fonduri bugetare.

Contractul are durata de doi ani.

Sus