Oferte locuri de munca top

Pasajul subteran pietonal din Oradea, contract atribuit

Or

Contractul de proiectare și execuție pentru pasajul subteran pietonal din zona Oncea, din municipiul Oradea a fost semnat de primăria Oradea cu asocierea Abed Nego SRL și Aquacons SRL.

 Aceasta a fost singura ofertă depusă pentru realizarea acestei investiții.

Valoarea la care a fost adjudecată lucrarea este de 1.361.680,66 lei fără TVA, iar durata de execuție este de 11 luni (2 luni proiectare și 9 luni execuție). Pasajul va avea 48 metri lungime, va fi realizat dintr-un cadru prefabricat cu înățimea de 2,4 metri și lățimea de 3 metri, fiind prevăzut pe cele două laturi cu zid de sprijin din beton armat, cu instalație electrică de iluminat și semnalizare acces subteran.

Finanțarea obiectivului de investiție se face din fondurile bugetului local și va fi realizat până în cursul lunii mai 2016.

 

Conducerea Primăriei Oradea a luat decizia de a realiza o trecere denivelată pe sub liniile de cale ferată Oradea-Episcopia Bihor, în zona străzii Secarei, ca urmare a faptului că, pentru a ajunge spre cartierele centrale ale municipiului, locuitorii cartierului Oncea traversau zilnic calea ferată în zona Bulevardului Ștefan cel Mare, expunându-se la pericole.

 

 

Sus