Oferte locuri de munca top

Pasajul Drajna, recent inaugurat, intra in reparatii

Pentru execuția unor lucrări de remediere au fost instituite restricții de circulație pe Pasajul Drajna, da în trafic în urmă cu trei luni și jumătate, la finele lunii mai.

Începând de luni, 18 septembrie, ora 18:00, nu se va mai circula pe pasajul denivelat superior pe DN21 (km 105+500).

Potrivit repezentanților CNAIR, restricțiile de circulație pe Pasajul Drajna au fost luate în vederea executării unor lucrări de remediere la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație. Aceștia nu au precizat o dată limită pentru terminarea lucrărilor.

Restricțiile constau în închiderea sensului de deplasare Slobozia – Călărași, pe sectorul cuprins între km 105+300 și km 105+800, traficul desfășurându-se deviat, în ambele direcții, pe benzile destinate sensului Călărași – Slobozia.

După finalizarea lucrărilor de remediere pe acest sens de circulație se va trece la devierea traficului pe celălalt sens, în aceleași condiții.

Intervenția este realizată în cadrul perioadei de garanție și va fi executată pe cheltuiala antreprenorului.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 60 de luni.

TOPUL DRUMARILOR: Pe trend ascendent, spre un adevarat boom

Lucrările au fost finanțate din fonduri externe nerambursabile, valoarea inițială fiind de 98 milioane lei, fără TVA, iar până la final, a fost actualizată la 128 milioane lei, fără TVA.

Antreprenorul Arcada Company a reușit finalizarea acestui obiectiv de investiție mai devreme decât termenul contractual.

Pasajul de la Drajna va fi parte integrantă a viitorului drum TransRegio Brăila – Slobozia – Călărași – Chiciu, de aproximativ 142 km.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2023

Sus