Solplanet x AeroFix

Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015

Afis 2Acest an marchează un jalon important pentru parteneriatul tot mai strâns dintre Republica Coreea și România, întrucât ambele țări sărbătoresc anul acesta cea de-a 25-a aniversare de la stabilirea relațiilor diplomatice în 1990.

Cu această ocazie, Ambasada Republicii Coreea din București are plăcerea să anunțe că va găzdui, împreună cu Biroul KOTRA din București, evenimentul „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015”. Evenimentul va avea loc la hotelul Crowne Plaza din București în perioada 16-17 septembrie, 2015.

Evenimentul va consta în întâlniri de afaceri tête-à-tête și într-o expoziție cu cataloage de prezentare.

O delegație a douăzeci și șapte (27) de IMM-uri coreene din Seoul și trei companii coreene care operează în București vor participa la evenimentul de două zile, al cărui obiectiv principal este acela de a ajuta la potrivirea acestor IMM-uri coreene cu potențialii lor parteneri de afaceri din România. Șaisprezece (16) companii dintre cele treizeci (30) își vor trimite reprezentanții în București pentru a participa la eveniment, în timp ce restul companiilor vor participa prin intermediul expoziției cu cataloage de prezentare.

IMM-urile coreene invitate au obiecte de activitate dintre cele mai diverse, operând în domenii

precum IT&C, domeniul electric, industria agricolă, materiale de construcții și unelte industriale, FMCG, produse sportive, echipament medical și industria beauty. In domeniul ingineriei civile și industriale, nouă (9) reprezentanți coreeni vor participa la eveniment, dintre care trei – Daesung, S&B Lighting și Pulux – operează în domeniul echipamentelor electrice, alți trei – Dooil, Hanjin Tech și Yoogyeong Chemical – sunt activi în domeniul materialelor de construcție, iar alte trei companii – 21 Century, Duckmyung și YG1 – furnizează unelte industriale.

Unul dintre cele mai interesante produse realizate de către reprezentanții ingineriei civile și

industriale este ‘Sistemul de încălzire prin pardoseala’ (Underfloor Heating System) produs de Hanjin Tech, sistemul tradițional de încălzire folosit în Coreea de mult timp. Sistemul adus de către Hanjin Tech este o variantă diferită și actualizată a sistemul de încălzire prin pardoseala folosit demult în Coreea, potrivit pentru orice tip de podea.

Pentru mai multe informații cu privire la companiile ce vor participa la eveniment și produsele lor reprezentative, vă rugăm să consultați site-ul web al Ambasadei (rou.mofa.go.kr), unde veți

găsi atașat sinopsisurile tuturor companiilor, o listă cu toate IMM-urile coreene participante și felul în care vor lua parte la eveniment, cât și programul celor două zile.

Dacă vă interesează explorarea oportunităților de a clădi parteneriate de afaceri cu participanții

coreeni, prin intermediul evenimentului „Parteneriatul de Afaceri al IMM-urilor, Coreea-România 2015”, nu ezitați să contactați Ambasada, prin telefon, la 0747.617.657 sau 021.230.71.98 sau, prin e-mail, la romania@mofa.go.kr, sau Biroul KOTRA din București, telefonic, la 021.233.21.71/2/3, sau, prin e-mail, la kotra@kotra.ro.

Am aprecia dacă ne-ați putea furniza, din timp, informații cu privire la data și ora la care ați

dori să veniți, profilul companiei dumneavoastră și dacă ați dori să luați parte la întâlnirile tête-à-tête sau/și la expoziția cu cataloage de prezentare.

 

EMBASSY OF THE REPUBLIC OF KOREA

BUCHAREST, ROMANIA

Sus