Oferte locuri de munca top

Parcul sportiv Iuliu Haţieganu din Cluj finalizat

1024px-Cluj-Napoca_University_of_Babes-Bolyai

Universitatea Babeş-Bolyai

Parcul sportiv Iuliu Haţieganu din Cluj a fost refăcut în urma unei investiţii de peste 25 de milioane de lei începută în 2012.
Astfel în urma implementării proiectului a fost supraetajată Facultatea de educaţie fizică şi sport din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai şi au fost create 13 noi săli de curs. Au fost reabilitate cinci terenuri de sport cu suprafaţă sintetică, nocturnă şi tribune, printre care şi un teren de fotbal cu mărime omologabilă. Suprafaţa terenurilor sportive însumează peste 9.000 mp.
Tot în cadrul proiectului a fost înlocuită întreaga reţea de alimentare cu apă şi a fost refăcut sistemul de iluminat, prin înlocuirea reţelei electrice subterane şi a 84 de stâlpi de iluminat. A fost montată de asemenea o nocturnă la terenul de fotbal cu o putere de 80 kw.
Aleile din campusul universitar au fost refăcute, asfaltându-se aproximativ 5 km de drum în interiorul parcului.

“Din etapa de scriere a proiectului, o importanță majoră a fost acordată păstrării proiectului inițial propus de profesorul Iuliu Hațieganu, lucrările de reabilitare fiind proiectate și implementate respectându-se statutul de monument de arhitectură interbelică al parcului sportiv.”, se arată în raportul final al proiectului.

Proiectul „Reabilitare Campus – Facultatea de educație fizică și sport din cadrul Universității Babes-Bolyai, Cluj-Napoca” este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2007-2013, Axa prioritară 3 – „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”.

Sus