Oferte locuri de munca top

Parcul fotovoltaic din Dobrosloveni, Olt va fi preluat

Două companii ce activează în afacerile cu energie regenerabilă au inițiat procesul de preluare a unei alte firme din acest domeniu.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Res Terranet Holding SRL și Greenvolt Power Solar Poland sp. z o.o. intenționează să preia Terravis Studio SRL.

GreenVolt Power Solar Poland face parte din grupul portughez GreenVolt, un producător de energie regenerabilă, care activează în domeniul biomasei, al proiectelor de energie solară fotovoltaică și al producției descentralizate de energie.

Res Terranet Holding S.R.L. face parte din Grupul Terravis, un grup activ prin intermediul mai multor societăți românești în dezvoltarea, generarea, comercializarea, furnizarea și gestionarea activelor în domeniul energiei regenerabile.

Terravis Studio S.R.L., parte din grupul Terravis, activează în România în domeniul energiei regenerabile și va deține un parc fotovoltaic situat în comuna Dobrosloveni, județul Olt. Centrala este în prezent în curs de dezvoltare, fiind aproape în faza de începere a lucrărilor.

GreenVolt Power Solar Poland are experiență de 15 ani și dispune de locații în mai mult de 10 țări din lume.

Un nou parc fotovoltaic va fi infiintat cu 33 mil euro

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea de concurenţă va evalua această tranzactie în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus